Over ons

In het jaar 2000 ben ik, gezien de grote vraag uit de kennissenkring, mijn klusbedrijf begonnen.
Eerst een paar dagen per week (vandaar de naam Het kleine KlusBedrijf). De rest van de week gaf ik praktijkles op het voortgezet onderwijs.

Inmiddels is het KKB uitgegroeid tot een fulltime onderneming. Mijn vrouw verzorgd de administratie, en zelfs de kinderen helpen daar waar mogelijk mee, al is het maar het opruimen van de werkplaats of het wassen van de bus. Wij runnen het bedrijf dus met elkaar, zonder personeel. We doen dus alles zo veel mogelijk zelf. Mocht de tijd om te verbouwen te krap zijn of ik heb het zelf te druk dan heb ik enkele betrouwbare specialisten die mij assisteren.

 Betrouwbaar en persoonlijk betrokken

Betrouwbaarheid: Wij moeten eerlijk bekennen dat het geschonken vertrouwen van klanten ons wel eens verbaasd: sleutels van huizen en dergelijke worden gemakkelijk aan ons toevertrouwd. Wij durven te zeggen dat dit bij ons ook gewoon kan.
Terwijl u op vakantie bent, realiseren wij uw wensen.

Persoonlijke betrokkenheid:  Wij voeren niet alleen domweg uw wensen uit, maar denken ook met u mee. Soms zijn er andere of betere mogelijkheden dan u had bedacht: samen komen we dan tot het juiste ontwerp.

 Overige informatie

Of wij ook nadelen hebben?
Jazeker! In ieder geval twee:

Allereerst zijn wij ook mensen. En daar waar mensen werken, worden wel eens fouten gemaakt. (Uiteraard lossen we in een dergelijk geval de fouten ook weer op.)

Ten tweede bestaan onze weken en maanden uit net zoveel dagen als dat de kalender aangeeft. Wij bedoelen het volgende: Als mensen niet tijdig een aanvraag voor klusjes indienen, kan het zijn dat er pas na lange tijd een gaatje in de agenda te vinden is.

Gelukkig leert de praktijk dat men daar over het algemeen wel begrip voor heeft. En in noodgevallen doen wij ons uiterste best om er voor u (op tijd) te zijn.

Het kleine Klusbedrijf
Reepijzer 3 3371JC
Hardinxveld-Giessendam
T: 0184 618389
E: hetkkb@kliksafe.nl

Powered by JB webontwerp

Copyright © 2012. All Rights Reserved.